Type your search here:

Please Wait..

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

2 χρόνια Psychologized !!!

Views:


Πρώτα απ 'όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξή σας !

Αυτό το project ξεκίνησε πριν από περίπου 2,5 χρόνια, όταν ήμουν βρισκόμουν στο Leeds (Ηνωμένο Βασίλειο)

 Για να είμαστε ειλικρινής, είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κάποιος για ένα θέμα, αν  ο συνομιλητής δεν έχει το εκπαιδευτικό υπόβαθρο να καταλάβει τι θες να πείς.

 Φανταστείτε τώρα εμείς οι Ψυχολόγοι,  που χρησιμοποιούμε δύσκολους όρους για να περιγράψουμε ένα πρόβλημα Ψυχικής Υγείας, σε ένα άτομο που δεν γνωρίζει τίποτα από  Ψυχολογικούς όρους ...

 Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το Psychologized

Η έννοια της λέξης "Psychologized" να μετατρέπει κάποιος το οτιδήποτε σε κομμάτι της Ψυχολογίας. Αυτή είναι η βασική ιδέα μας, αυτό είναι Psychologized, ο τόπος ότι τα πάντα είναι κομμάτι της Ψυχολογίας.

 Η ψυχική υγεία είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, παγκοσμίως. Είναι γεγονός όμως ,ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πάνε σε έναν ψυχολόγο. 

 Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε εθελοντικά, να παρακινήσουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη, δωρεάν.

 Τα άρθρα που ανεβάζουμε στην σελίδα μας είναι από Ψυχολόγους και ειδικούς Ψυχικής υγείας. Τα άρθρα μας επίσης, δίνουν την αίσθηση της κινητήριας φωνή που ο καθένας χρειάζεται πραγματικά να ακούσει. 

Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα μας στα:

Κύρια ιστοσελίδα: www.psychologized.eu

Πληροφορίες σχετικά με το Psychologized www.psychologized.co.uk

Επιστημονική έκδοσηhttps://paper.li/f-1451831105


Psy TV (ΝΕΟ): www.psy-tv.blogspot.com

Facebook Page (πάνω από 5300 likes): www.facebook.com/Psychologized

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν δει τις αναρτήσεις μας , τις τελευταίες 28 ημέρες , από άτομα που είτε μας ακολουθούν στο facebook ανέρχεται στο σύνολο: 494733 άτομα


 Τι σχεδιάζουμε για το μέλλον;

  Η κύρια γλώσσα του Project είναι τα ελληνικά και θέλουμε να διαδώσουμε το Psychologized σε κάθε Έλληνα πολίτη.

 Έχουμε το δικό μας γραφείο στην Πάτρα.Ανοίχθηκε γραφείο με παροχή υπηρεσιών  Ψυχικής Υγείας  παράλληλα  δημιουργήθηκε ένας χώρος που είναι φιλικό για μικρές ομάδες , meetings, ενημερώσεις (Δείτε φωτογραφίες κάνοντας κλικ ΕΔΩ )

  Σύντομα  πρόκειται να εκδοθεί το δικό μας βιβλίο επιστημονικής Φαντασίας/Ψυχολογίας στο στυλ των άρθρων μας, στην ελληνική γλώσσα. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σύντομα .


Αλλά γιατί η κύρια γλώσσα είναι η ελληνική και  όχι  η Αγγλική;

 Όπως ανέφερα και πριν, η κύρια γλώσσα του παρόντος έργου είναι η ελληνική. Ο μόνος λόγος, είναι ότι αυτό το Project εκτελείται μόνο από 1 άτομο (Αντώνιος Καλέντζης)

 Η αλήθεια είναι πως οι ιστοσελίδες που διάβαζα στα ελληνικά μου φαινόντουσαν πολύ δυσνόητες . Ήθελα να φτιάξω κάτι μοναδικό που θα μου άρεσε σε εμένα, κάτι όπως το είχα φανταστεί. 

 Δεν δέχθηκα να βάλω διαφημίσεις, παρά μόνο να στηρίζω άτομα/ιδέες/προσπάθειες ατόμων που εκτιμώ.  Δεν είμαστε εταιρία, ούτε ΜΚΟ , ούτε κάτι άλλο, απλά μια ιστοσελίδα που μοιράζεται δωρεάν τις γνώσεις.

 Γι αυτό, επίσης, δεν ζήτησα βοήθεια από κάποιο άλλο άτομο στην δόμηση . Θέλω να πω, η γραφή του HTML, τα λογότυπα, το περιοδικό, η προώθηση, τα βίντεο  ...  όλα είναι απο 1 άτομο. 

 Είναι αλήθεια πως  τα θέματα ψυχικής υγείας δεν γίνονται αποδεκτά από τον κοινό Έλληνα πολίτη. Αλλά αυτή η ιστοσελιδα, βοήθησε τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι η ψυχική υγεία είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά χωρίς ταμπού.

 Πολλοί άνθρωποι μου έστειλαν email και μου ζήτησαν συμβουλές ή βοήθεια για παραπομπή ... άνθρωποι της διπλανής πόρτας που ντρεπόντουσαν να το μοιραστούν με τους οικείους τους.

 Εάν αυτό το Project τρέχει τέλεια από μόνο 1 άτομο σε μια μικρή χώρα, δεν μπορώ να φανταστώ τι πρόκειται να συμβεί αν ήταν μια ιστοσελίδα με πολύγλωσσα άρθρα και πιο πολλά άτομα.

 Τέλος, τώρα υπάρχει η  εμπειρία και η τεχνογνωσία για να δημιουργηθεί κάτι μεγαλύτερο. Μελλοντικός στόχος είναι η συνεργασία με Αγγλόφωνο οργανισμό ώστε να βγει μια ιστοσελίδα που θα τρέχει στην Αγγλική γλώσσα παράλληλα με την ελληνική. (βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις)

Το moto μας είναι  Psychologized : Το μέρος που όλα είναι κομμάτι της Ψυχολογίας"


 Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που στηρίζετε την προσπάθεια αυτή και που την αγκαλιάσατε . 


Αντώνιος Καλέντζης
Psychologized Editor

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε  μέσω


 e-mail: Psychologized@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Psy TV | Akis Fotiou Productions ®. Από το Blogger.